BMW poprvé změří sílu s konkurencí

iAdam, 8. září 2011, 09:12 Google+

Od příštího roku se můžou příznivci německého šampionátu DTM těšit na třetí značku. Z WTCC oficiálně odstoupilo BMW a nyní vyvíjí soutěžní techniku, se kterou se příští rok postaví proti Audi a Mercedesu. A příští týden s těmito automobilkami poprvé změří síly při společném testu nové techniky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Nové BMW M3 DTM se společně s vozy Audi a Mercedes zůčastní příští pondělí a úterý testu na německém Lausitzringu. Všichni zúčastnění budou testovat novou techniku pro nadcházející rok. Již potvrzené jezdce Andyho Priaulxa a Augusta Farfuse doplní z dřívějšího působení značky BMW na okruzích známí Jörg a Dirk Müllerové.

"Na Lausitzringu zintenzivníme náš testovací program, protože budeme mít připraveny tři vozy BMW M3 DTM. Doufáme, že budeme schopni posunout se opět o něco dopředu stejně, jako v minulých testech," uvedl Jens Marquardt, vedoucí BMW motorsport.

"Těšíme se také na porovnání s konkurenty, i když na nějaké závěry ohledně rychlosti vozů je ještě příliž brzo. Čas na přípravu vozy byl dost krátký. Bude také zajímavé vidět všechny vozy na trati a sledovat, jak se budou vyvíjet zajížděné časy. Také se těšíme na zpětnou vazbu od Jörga a Dirka, který zažijí s DTM svoji první zkušenost."
Vytisknout

Diskuze: BMW poprvé změří sílu s konkurencí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jarvis, Olivier

Jarvis: Tentokrát jsem neměl vůbec štěstí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud