Jarvis: Tentokrát jsem neměl vůbec štěstí

iM2, 7. září 2011, 01:57 Google+

Po pokaženém víkendu se Olivieru Jarvisovi nepodařilo na Brands Hatch získat ani jeden bod.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Jarvis, Olivier

Jarvis, Olivier | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Na Red Bull Ringu na podiu, pak na bodech. Olivier Jarvis v roce 2011 neprožívá zrovna nejpovedenější sezonu. To platilo také v Brands Hatch, kde místní matador po nevydařené kvalifikaci nezačil zrovna povedený závod. "Odstartoval jsem jako čtrnáctý, takže mi bylo od začátku jasné, že to bude těžký závod. Za mokra jsme však byli hodně rychlí. Vytáhl jsem se až na osmé místo a jel jsem za Brunem Spenglerem. Když už jsem se na něj ale dotáhl, tak trať oschla."

"Zde začaly moje problémy. Měli jsme auto nastavené na mokré podmínky. Když začlo být suchu, tak mi Bruno zase poodjel. Ke konci bylo více a více sucho a já ztratil jednu pozici na úkor Jamieho. Takže jsem dojel až devátý."

Olivier se samozřejmě snažil udržet Jamieho za sebou, ale setup, který byl pro jeho Audi ze začátku výhodou, byl ke konci nevýhodou. "Ke konci mi bohužel odešly pneumatiky. Je to pro mě velmi těžká sezona, obzvláště tento víkend. Na Nürburgringu jsem měl štěstí, pak jsme byli tři závody docela rychlí. Zde jsem měl ale na suchu problémy, kvůli kterým se mi také nepovedla kvalifikace. Ne že bychom měli technické problém nebo smůlu, byli jsme prostě moc pomalí. Teď už se ale těším na další závod," uzavřel Olivier.

Vytisknout

Diskuze: Jarvis: Tentokrát jsem neměl vůbec štěstí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Vietoris, Christian

Vietoris penalizován pro Oschersleben

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud