Rockenfeller: Ještě není nic rozhodnuto

iM2, 11. ledna 2009, 15:56 Google+

Také Mike Rockenfeller doufá, že se v roce 2009 postaví na start s novým vozem. Vloni bojoval za Audi také v LMS, jenže Audi z LMS odstupuje, a tak bude jeho jediným polem působnosti právě DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rockenfeller, Mike

Rockenfeller, Mike | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Po debutovém roce 2007 se jezdec Audi Mike Rockenfeller v loňském roce zlepšil, i když na něj nezbylo víc než 6 bodů. Rockenfeller měl ale k dispozici pouze rok starý vůz. Mladík proto doufá, že se mu podaří udělat další krok v jeho kariéře: Přestoupit z juniorky Audi do továrního týmu, kde by měl k dispozici aktuální specifikace A4ky.

„Ještě není nic rozhodnuto, ale myslím, že by to mohlo přijít. Rád bych opět jezdil s Audi v DTM. Kdyby to bylo možné, tak bych pochopitelně rád přesedl do aktuálního vozu, ale o tom já nerozhoduji. Pokud bych v krátké době přestoupil do továrního týmu, tak bych si dokázal představit dlouhodobější setrvání v DTM,“ podmiňuje svou účast Mike.

Jedno je jisté už teď: „Pojedu 24h LeMans za tým Audi.“ Ovšem v sérii LMS se již Mike neobjeví, protože Audi ohlásilo odchod. Právě zde získal Rockenfeller se svým kolegou Prématem titul. „Škoda, že svůj titul nebudeme moct obhájit.“
Vytisknout

Diskuze: Rockenfeller: Ještě není nic rozhodnuto

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kristensen, Tom

Kristensen doufá v titul

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud