Stoddart: První body byly blízko!

iM2, 24. září 2008, 16:03 Google+

Susie Stoddart byla v závodě ve španělské Barceloně rychlejší než její kolegové s vozy specifikace 2007. Ale místo útoku na první body v DTM se kvůli penalizaci a nefunkčnímu servořízení propadla zpět.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Stoddart, Susie

Stoddart, Susie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Závodnice Mercedesu Susie Stoddart si na trati v Barceloně věřila. Jenže v DTM je důležitý každý zlomek vteřiny a každá sebemenší chybička je znát. V kvalifikaci by ji stačilo pouze pár setin a byla by na startu na mnohem lepším místě, než bylo až 18. Skotka zůstala pozitivní i po nevydařené kvalifikaci a snažila se najít nějaká pozitiva na tomto výsledku: „Potěšujícím aspektem je, že se mi daří držet tempo mých týmových kolegů,“ říkala po kvalifikaci.

V závodě se Susie svých kolegu jenom nedržela, ale dokonce je i předčila svoji rychlostí. Skotka zajela nejrychlejší kolo ze všech jezdců, kteří mají k dispozici rok starý Mercedes C-Klasse. I když v takovou rychlost vůbec nedoufala. Jenže potom dostala průjezd boxovou uličkou za to, že zkrátila šikanu.

Susie si svůj trest odpykala a při vrácení na trať udělala další chybu, která ji stála další penalizaci. To už ovšem jindy klidnou a v padocku vždy příjemnou Susie rozčílilo. „Důvod druhé penalizace vůbec nechápu, ale to nechápe téměř nikdo.“
Vytisknout

Diskuze: Stoddart: První body byly blízko!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon, Dan

Wheldon pravděpodobně nastoupí v Austrálii

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud