Kdo by šel z kola ven?

Daniel Šupa, 23. prosince 2006, 23:38 Google+

V německých kruzích sledujících dění v DTM je živě diskutovaná otázka budoucí sestavy továrního týmu Mercedesu, který reprezentují čtyři vozy stáje HWA.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Vlnu zájmu totiž vyvolalo prohlášení mistra šampionátu sezony 2005 Garyho Paffetta, jenž uvedl, že je téměř jisté, že ho v sezoně 2006 uvidí fanoušci znovu v německém seriálu cestovních vozů.

Mercedes pomohl Kanaďanovi do Formule 1, kde letos působil jako testovací pilot McLarenu, ale tým z Wokingu o jeho profesní růst velký zájem neprojevil.

Paffett je sice spojován s případným soukromým týmem s podporou stáje McLaren Mercedes, pravděpodobně Prodrive Davida Richardse, ale v příští sezoně se bude nový tým F1 teprve připravovat.

Pokud by se Paffett skutečně znovu vrátil k DTM, zřejmě by získal jedno ze čtyř továrních aut. Ale kdo ze čtveřice Schneider, Häkkinen, Green a Spengler by mu ho přenechal?

Häkkinen neměl právě vydařenou sezonu a je spojován znovu s testy Formule 1, přičemž smlouvu s Mercedesem zatím podepsánu nemá. Ani Greenovi se v letošní sezoně příliš nedařilo, naopak dlouholetý miláček Mercedesu a pětinásobný šampion DTM Schneider ani Spengler se čtyřmi letošními vítězstvími nemusí mít zřejmě o kokpit obavy…


Foto: Auto News Network

Vytisknout

Diskuze: Kdo by šel z kola ven?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Minardi se třemi vozy a Holanďany

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud