Matsuura ztratil závod díky penalizaci

ar1, 27. června 2004, 19:51 Google+

Kosuke Matsuura zaznamenal v sobotním závodě 14. pozici poté, co ztratil dvě kola díky penalizaci při SunTrust Indy Challenge na ovále v Richmond Int. Raceway.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Matsuura musel do boxů na trest stop- and-go ve 30. kole po kontaktu s Alexem Barronem. Včerejší závod byl v Matsuurově kariéře teprve šestý v seriálu IRL IndyCar. Stále je ve vedení hodnocení nováčku tzv. Bombardier Rookie of the Year a v celkovémpořadí je zatím na 13. pozici s 15 bodovou ztrátou na top 10.

Kosuke Matsuura, #55 Panasonic ARTA Panoz G Force/Honda/Firestone:
„Byl jsem ze závodu velmi zklamán, protože hned po stratu jsem měl dvakrát kontakt nejdřív s Alexem Barronem a pak Felipe Giaffonem. Nebyla to ale moje chyba. Když jsem vjel do zatáčky, zkoušel jsem je dohonit, ale oni jeli dovnitř a trefili mne. Kdyby mi dali dost místa, vyhnul bych se jim. Byl jsem dost zklamaný z penalizace. Auto bylo dost dobrý, aleč na začátku závodu jsme měli možná trochu víc nahuštěné pneumatiky. Ve 100. kole bylo dost žlutých fází a zchladly nám pneumatiky. Chci oslovit IRL a zeptat se, proč jsem dostal penalizaci. Jsem velmi zklamaný.“

Foto: IMS Photo Ron McQueeney
Vytisknout

Diskuze: Matsuura ztratil závod díky penalizaci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fernandéz, Adrián

Fernandez sedmý při debutu v Richmondu

Čtěte dále

reklama