Sezónu si rozdělí Versus a ABC

iM3, 2. prosince 2009, 17:11 Google+

Série IndyCar představila televizní stanice, které zprostředkují živé vysílání následující sezóny. Pro americké fanoušky je nepříliš dobrou zprávou, že většinu závodů odvysílá stanice Versus, kterou má ve své programové nabídce málo rozšířená kabelová společnost Comcast.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Doornbos, Robert

Doornbos, Robert | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Versus odvádí výbornou práci, závodním víkendům se věnuje do hloubky včetně televizního studia vysílaného 30 minut před startem. Naopak celostátní televize ABC doprovodný program nechává u ledu a vysílání zahajuje krátce před startem. Do karet ji ale hraje fakt, že ABC je celostátní a všude dostupná = velké lákadlo pro sponzory. S tím souvisí i angažmá Paula Tracy, který pravděpodobně nastoupí pouze do závodů vysílaných ABC.

Stanice Versus pokryje 12 závodů sezóny, začne úvodním podnikem v Brazílii, pak předá žezlo ABC, které poprvé v historii zprostředkuje přenos v St. Petersburgu. ABC dále dostane slovo v Kansasu, Watkins Glen, Torontu a samozřejmě Indianapolis. Staninice ABC vysílá závod Indianapolis 500 už 46 let. Měsíc tréninků a kvalifikací na Indianapolis však pokryje VERSUS, stejně jako zbytek závodů sezóny.
Vytisknout

Diskuze: Sezónu si rozdělí Versus a ABC

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

andretti, michael

Michael Andretti ulovil velkou rybu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud