Scott Dixon a vyrovnání rekordu

Daniel Šupa, 2. července 2003, 17:07 Google+

Pilot stáje Ganassi Racing by mohl již o tomto víkendu vyrovnat jeden z rekordů série IRL IndyCar. Je k tomu potřeba jediné, v neděli zvítězit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Stal by se tak totiž druhým jezdcem v historii, kterému by se od založení seriálu podařilo zvítězit třikrát po sobě. Dixon zvítězil ve dvou předchozích závodech v Pikes Peak a Richmondu. Případným vítězstvím v Kansasu by vyrovnal již notně zaprášený rekord Kennyho Bracka, kterého Švéd dosáhl v roce 1998.

„V posledních závodech jsme byli celkem v pohodě. Tým mi dal výborný vůz a o to byla moje práce na okruhu snadnější. Ne že by to však bylo jednoduché. Aby jste mi nerozuměli špatně,“ zavtipkoval Dixon.

„Je zde však taková konkurence, že jeden týden jste na špici a o týden později v hloubi pole,“ dodal vítěz posledních dvou závodů. Přesto si však minimálně pro Kansas hodně věří, neboť tam tým Ganassi Racing testoval před dvěma týdny a nashromáždil hodně důležitých dat a poznatků.

Přestože má již Dixon na svém kontě 3 vítězství (vyhrál ještě úvodní podnik sezony v Homsteadu), šampionát vede někdo jiný. Brazilec Tony Kanaan totiž zajel v letošním roce velice vyrovnané závody a v šesti ze sedmi podniků skončil v Top 5. V neděli však může být vše jinak…

Vytisknout

Diskuze: Scott Dixon a vyrovnání rekordu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Cosworth a General Motors potřetí - anotační foto

Cosworth a General Motors potřetí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud