Tomczyk kontruje: Nehrajeme si na pískovišti

iM2, 5. května 2013, 22:14 Google+

Jezdec BMW, Martin Tomczyk, je rozzlobený z kritiky, kterou na jeho osobu adresoval Paffett z Mercedesu. Podle něj šlo o tvrdý, ale fairový dvojboj, který "kryl" zezadu Spengler.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Martin Tomczyk a Gary Paffett - znají se nejen proto, že spolu již dlouho v DTM jezdí, ale také proto, že spolu čas od času svedou tvrdý souboj. Po kolizi na Zandvoortu 2012, kde Tomczyk vyřadil Paffetta ze závodu, dostalo jejich přátelství dnes na Hockenheimu další trhlinu. "Stěžoval si? Pojmenoval mě vším sprostým, co ve svém repertoáru má," komentuje Martin Tomczyk ostrou kritiku Paffetta po jejich dnešním souboji na Hockenheimringu.

"Jezdíme DTM. Byl to trojboj mezi ním, mnou a Brunem a on tahal za kratší provaz. Nehrajeme si na pískovišti, jezdíme DTM. Nic víc k tomu již řici nemohu." V souboji byl namočen i Bruno Spengler, který byl chvíli před tím předjet Paffettem. Pro něj jezdec HWA požadoval penalizaci, protože vyjel všemi koly mimo trať.

"Bojoval jsem se svým vozem, abych ho udržel na trati. Chvíli před tím se na něm objevil problém. Neviděl jsem na tom souboji nic, co by bylo zvláštního. Byl to normální motorsport," dostává se Tomczykovi podpory od svého týmového kolegy, který před tím dlouhá léta jezdil za Mercedes.

Vytisknout

Diskuze: Tomczyk kontruje: Nehrajeme si na pískovišti

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Naštvaný Paffett: Bylo to hloupé a nebezpečné

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud