Dixon odstartoval sezonu top časem

ar1, 24. března 2006, 19:13 Google+

Homestead - 1. trénink: Scott Dixon s vozem týmu Target Chip Ganassi otevřel sezonu nejrychlejším časem prvního tréninku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

S téměř totožným časem se na druhé pozici umístil Sam Hornish jr. s vozem Marlboro Penske týmu. Třetí čas zajel Tony Kanaan (Andretti Green Racing) a čtvrtý je Helio Castroneves s druhým vozem Penske.

Nováček šampionátu, Američan P.J. Chesson se prvních kol malinko obával, nicméně jeho jeho bratr jej navigoval přes rádio, což mu údajně pomohlo v boji s trémou.

"Říkal jsem mu do rádia vtipy, aby se uvolnil a zbavil trémy," říka James Chesson, bývalý jezdec Indy Pro Series, jenž bude spoterem P.J. po celou letošní sezonu.

P.J. Chesson podepsal smlouvu na angažma vozu Car Melo Dallara Honda týmu Hemelgarn Racing teprve před čtrnácti dny. Dnes nebyl nijak rychlý, nicméně, to se dalo od tohoto nováčka čekat. Jeho první jízdy a snad i první sezona bude víceméně seznamovací. Chesson se musí zlepšit v rychlosti, komunikaci s týmem a spoterem, vyvíjet auto, to byly cíle dnešního prvního tréninku.

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Dixon odstartoval sezonu top časem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Frentzen, Heinz Harald

Testy v Brands Hatch vyzněly pro Audi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud