Celkové třetí místo a titul

iM3, 9. září 2008, 17:50 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Patrick a Andretti se chtěli se sezónou rozloučit ve velkém stylu, ovšem moc se jim to nepovedlo. Naopak Kanaan bojoval o třetí místo v šampionátu a Mutoh o titul nováčka roku. Tyto dva cíle by splněny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan - Mutoh

Kanaan - Mutoh | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 4.
Dnešek byl pro fanoušky velmi vzrušující, viděli nádherný závod. Pro mne osobně to byl náročný víkend, ale dovezl jsem uspokojivý výsledek. Naším cílem bylo skončit v šampionátu třetí, což se nám povedlo.

Marco Andretti, 8.
Při posledním restartu jsme byli schopni využít výhody studených pneumatik a získali jsme nějaké pozice. Bohužel, to byl tak jediný úspěch. Po celý víkend jsme se trápili. Dojet na osmém místě po takovém dni, je pro chlapce velké zadostiučinění.

Danica Patrick, 10.
Z výsledku jsem ohromně zklamaná, protože náš vůz měl na mnohem lepší výsledek, než na deváté místo. Zariskovali jsme se strategií, ale žlutá vlajka všechno zničila. Rozhodně jsme chtěli sezónu ukončit v lepší náladě.

Hideki Mutoh, 22.
Přál bych si, abychom závěr sezóny 2008 zvládli mnohem lépe, ale jsem velmi vděčný našemu týmů, že pracoval tak tvrdě. Byl schopen vrátit monopost zpět na dráhu. Vyhrál jsem titul nováčka roku, ačkoliv mě to ještě nijak nezasáhlo. Jsem šťastný, ale po těžké něco slavit něco, po tomto těžkém závodě.
Vytisknout

Diskuze: Celkové třetí místo a titul

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Viso, Ernesto

Ani tentokrát to jezdecká chyba nebyla

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud