Testy v Brands Hatch vyzněly pro Audi

Daniel Šupa, 24. března 2006, 09:21 Google+

Brands Hatch, shrnutí - Poslední test před zahájením sezony na okruhu Hockenheimring vyšel nakonec lépe německé automobilce se čtyřmi kruhy ve znaku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Frentzen, Heinz Harald

Frentzen, Heinz Harald | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Zatímco ve Vallelunze opanovaly přední místa výsledné tabulky nejrychlejších časů jezdci vozů Mercedes, v britském Brands Hatch se situace změnila. Mika Häkkinen však dokázal s AMG C-Class 2006 úspěšně vzdorovat a ztratil v nejrychlejším kole na pomyslného vítěze Toma Kristensena 157 tisícin vteřiny.

Ve Vallelunze velmi rychlý Schneider skončil v Británii v sevření dvou nových závodnic Susie Stoddart a Vaniny Ickx až na 14. pozici. Naopak Tom Kristensen potvrdil výbornou formu a v obou testech byl z jezdců Audi nejlepším. Z debutantů byl opět nejrychlejším Daniel la Rosa z týmu Mücke a znovu se nedařilo mladému Laudovi. Podle tabulky časů se máme na co těšit, neboť osmnáct jezdců se vešlo do devíti desetin vteřiny a pouze Lauda a Tielmans ztratili více než jednu vteřinu.

Jak pro ztrátu Häkkinena, tak pro časové rozdíly celého jezdeckého pole však nutno podotknout, že britská závodní dráha s délkou pouhých 1,973 kilometru patří mezi kratší. Při větší délce závodního okruhu logicky rozdíly mezi nejrychlejším a ostatními jezdci narostou.

V neděli se v Düsseldorfu uskuteční tradiční oficiální představení šampionátu a organizátoři malých časových rozdílů z testů ve Velké Británii jistě rádi využijí...


Foto: audi sport press

Vytisknout

Diskuze: Testy v Brands Hatch vyzněly pro Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Naposledy Mercedes a Häkkinen

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud