Dan Wheldon zůstává u Panther Racing

iM3, 27. října 2009, 17:30 Google+

Stáj Panther Racing dnes oznámila, že prodloužila smlouvu s šampiónem roku 2005 Danem Wheldonem. Počátek jejich spolupráce se vyvíjel dobře, ale v závěru sezóny šlo zpozorovat nespokojenost na obou stranách. Přesto došlo k vzájemné dohodě i na rok 2010.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wheldon, Dan

Wheldon, Dan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Nejlepším výsledek letošního roku bylo druhé místo na Indianapolis 500. Panther chce pokračovat v úspěšném tažení i příští rok a zapomenout na smůlu, která se na něj v závěru sezóny přilepila. „Upřímně se na další sezónu těším,“ uvedl Wheldon. „Kdykoliv mám od monopostu dlouhou pauzu, cítím se nevyužitý.“

Spolumajitel týmu John Barnes má jediný cíl – vítězství. Uvědomuje si, že boj o přední pozice bude velmi náročný, ale s oválovým specialistou Wheldonem by mohli mít šanci právě na oválech, což potvrdila pětistovka na Indianapolis. „V posledních dvou týdnech jsme si vyjasnili očekávání týmu i jezdce,“ řekl Barnes.

Dan Wheldon obsadil v šampionátu desáté místo, třikrát se podíval do TOP5 a devětkrát skončil v TOP10. „Cílem jsou vítězství,“ pokračoval Wheldon. „Očividně jsme nedostáli našich slibů, ale příští rok bychom to chtěli změnit.“

Oficiální sponzor stáje Panther Racing bude oznámen v následujících týdnech, předpokládá se, že dosavadní mecenáš v podobě americké armády zůstane.
Vytisknout

Diskuze: Dan Wheldon zůstává u Panther Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Rossi možná oddálí svůj vstup do rally

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud