Dan Wheldon překvapením nočního tréninku

iM3, 5. června 2009, 17:56 Google+

TEXAS SPEEDWAY - 1. TRÉNINK; Dan Wheldon zajel nejrychlejší čas při úvodním tréninku na noční závod v Texasu. Pro šampióna z roku 2005, který v letošním roce přestoupil do stáje Panther Racing, je to výrazný úspěch.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wheldon, Dan

Wheldon, Dan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Wheldon si udržel nejrychlejší čas před druhou Danicou Patrick, třetí skončil Ryan Briscoe. První pětku doplnila dvojice ze stáje Chip Ganassi Racing v pořadí Franchitti - Dixon.

Dan Wheldon v Texasu ještě nikdy nevyhrál, jeho nejlepším umístěním je třetí místo, na této pozici dojel celkem třikrát. Naopak Panther Racing zde vyhrál pětkrát, to ovšem v dobách své největší slávy. Za posledních pár let se týmu nedaří a prvenství mu dlouhodobě uniká.

Na šestém místě skončil Helio Castroneves, Rahal nadále potvrzuje vynikající formu na oválech, v tréninku mu patří sedmé místo.

Do šampionátu se vrátila i Milka Duno a Sarah Fisher. Po Indianapolis 500 tak máme na startu tři ženy. Tomas Scheckter evidentně zapůsobil a stáj Dreyer & Reinbold Racing pro něj připravila třetí vůz. Nováčkem v letošním startovním poli je i veterán Jaques Lazier, který nahradil Stantona Barretta. Tréninku se ale zatím nezúčastnil.

Do kolotoče IndyCar se vrátil i Alex Tagliani s týmem Conquest Racing. Minulý týden totiž Conques Racing vynechal závod na Milwaukee.
Vytisknout

Diskuze: Dan Wheldon překvapením nočního tréninku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Peugeot oznámil, jak vyrazí do Le Mans

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud