Vnější stopa zhatila šanci na vítězství

iM3, 31. srpna 2009, 17:32 Google+

NEWMAN / HAAS / LANIGAN RACING – REVIEW; Blízko k vítězství měl skoro každý, i Graham Rahal a Oriol Servia. Jenže Servia udělal chybku při posledním pitstopu a Rahal ztratil rychlost při volbě ideální stopy. I přes ztrátu prvenství může být stáj spokojená, oba

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rahal, Graham

Rahal, Graham | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Graham Rahal, 5.
Myslel jsem, že když v závěrečném kole zvolím vnější stopu, podaří se nám vyhrát. Vůz byl perfektní po celou noc a neměl jsem o prvenství pochybnosti. Jenže jakmile jsem vyjel výš, ztratil jsem rychlost. Před závodem jsem byl hodně nervózní, ve warm-upu jsem viděl, jak se jezdci několikrát téměř dotkli, věděl jsem, že je před námi bláznivý závod. O akci nebyla nouze hned od startu.

Oriol Servia, 7.
Byl to perfektní závod, chtěli jsme se dostat dopředu, ale zároveň jsme vyčkávali, protože to v předu bylo opravdu bláznivé. Před poslední zastávkou jsem byl čtvrtý, bohužel jsem při nájezdu do boxového stání udělal chybu. Zabrzdil jsem o trochu později a nezastavil přímo na značkách, což nás trochu zdrželo. Byla to moje chyba, ztratili jsme deset pozic. Vůz byl dobrý, podařilo se mi probojovat na sedmou pozici, takže se solidním výsledkem jsem spokojený.
Vytisknout

Diskuze: Vnější stopa zhatila šanci na vítězství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Paffet chce doma vyhrát

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud