Alex Lloyd přesvědčil o svých kvalitách

iM3, 12. října 2009, 17:39 Google+

NEWMAN / HAAS / LANIGAN RACING – REVIEW; Graham Rahal se poprvé setkal s opravdu silným týmovým kolegou. V přímém srovnání s šampiónem IndyLights 2007 prohrál a dojel na jedenáctém místě. Lloyd, jenž absolvoval teprve třetí závod IndyCar v kariéře, exceloval.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheckter, Tomas

Scheckter, Tomas | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Alex Lloyd, 8.
Pro náš tým to byl dobrý závod. Na startu jsme ztratili několik pozici, byl jsem totiž až příliš opatrný. Nikdy jsem nezávodil na 1.5 mílovém oválu, takže jsem nevěděl, co očekávat v první zatáčce. Všichni ji projeli na plný plyn, zatímco já trochu zpomalil. V druhé polovině prvního stintu jsem se probral a předjel pár vozů. Když postupoval závod, trpěl jsem čím dál větší nedotáčivostí. Hodně jsem se toho naučil, ačkoliv jsme byli o trochu lepší než vypovídá výsledek, odnáším si mnohá pozitiva.

Graham Rahal, 11.
Nebyl to pro nás příliš dobrý závod. Ovšem nemohli jsme kapitulovat, protože jsme byli v boji o dobré umístění v šampionátu. Museli jsme dojet závod. Bohužel monopost byl hodně přetáčivý. Když jsem jel osamocen, bylo auto v pohodě, ale jakmile došlo na jízdu v provozu, vůz trpěl přetáčivostí. Byl to nejtěžší závod mého života, v každé zatáčce jsem zadržoval dech, abych náhodou nehavaroval

O sezóně: Náš tým se zlepšuje a pokud budeme nadále usilovně pracovat, abychom mohli bojovat o první místa. Po loňském roce jsme se hodně zlepšili, ale letos jsme nezískali tolik co loni, protože jsme se nacházeli na vysoké úrovní. Potřebujeme se zlepšit, abychom mohli v každém závodě bojovat s těmi nejlepšími.
Vytisknout

Diskuze: Alex Lloyd přesvědčil o svých kvalitách

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Moraes, Mario

Vzestup Maria Moraese

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud