Servia: Části monopostů létaly vzduchem

iM3, 24. srpna 2009, 19:48 Google+

NEWMAN / HAAS / LANGINA RACING – REVIEW; Čest stáje hájil Oriol Servia, který se dokázal vyhnout incidentu v prvním kole a postupovat v průběhu závodu až na šesté místo v cíli. Rahal měl smůlu, po ztrátě předního přítlačného křídla zajel k mechanikům na výměnu, ale na pitlane už zůstal.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rahal, Graham

Rahal, Graham | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Oriol Servia, 6.
Víkend začal špatně, neabsolvovali jsme ani jeden trénink a do kvalifikace jsme nastoupili totálně nepřipraveni. Ale ve warm-upu se nám podařilo nastavit vůz a zajeli jsme pátý nejrychlejší čas. Věděl jsem, že disponuji rychlým monopostem. Zpočátku jsme šetřili palivo, což nám pomohlo zajet na pitlane od dvě až tři kola později a získat pár pozic. Před startem jsem měl tušení, že v prvním kole dojde ke zmatku, a to se potvrdilo. Ani pořádně nevím co se stalo, jen jsem viděl, jak části monopostů létají vzduchem.

Graham Rahal, 21. - nedojel
Dobře jsem odstartoval, předjel Mutoha a doufal, že to samé provedu i na Andrettim. Jenže šťouchl jsem do něj a ztratil přítlačné křídlo. Navštívil jsem mechaniky, ale jakmile jsem vyjížděl, zlomila se hnací hřídel. Upřímně vůbec nevím, proč se zlomila. Nevím jestli jsem nepustil spojku příliš brzo. Musíme se podívat na data a analyzovat je, abychom věděli, proč k tomu došlo.
Vytisknout

Diskuze: Servia: Části monopostů létaly vzduchem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Carpenter, Ed

Tentokrát se není za co stydět

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud