Kanaan by použil tlačítko reset

iM3, 7. června 2009, 19:12 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Spokojený je akorát Marco Andretti, jenž zajel své letošní osobní maximum. Danica Patrick je trochu zklamaná, na druhou stranu šesté místo není k zahození. Zklamaný je Tony Kanaan, jenž absolvoval celý závod bez problémů, ale na vyšší jak osmé místo to nestačilo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Marco Andretti, 4.
Jsem rád, že se nám podařilo dojet v první pětce, celou sezónu pracujeme velmi tvrdě, čtvrté místo si zasloužíme. Při restartech jsme se trápili, ale na delších stintech jsme byli velmi dobří. Škoda, že jsme ztratil čas v hustém provozu, mohli bychom skončit ještě výše.

Danica Patrick, 6.

Po celý víkend jsme měli silný vůz, ale v závodě se těžko ovládal. Rozhodně to nebyl stejný vůz, se kterým jsem odstartovala. Kéž bychom dojeli v TOP5, ale Marco mne v závěru předjel. Celkově jsem z šestého místa spokojená

Tony Kanaan, 8.
Pro náš tým to jsou nejtěžší tři týdny, ale jsme tady a máme hlavy nahoře. Kéž bychom dojeli na lepší pozici, na druhou stranu jsme neměli žádné problémy a všichni odvedli svou práci skvěle. Jsem rád, že Texas máme za sebou, teď bychom měli použít tlačítko reset a v Iowě začít znovu.

Hideki Mutoh, 20. nedojel
Pro náš tým je to zklamání, byli jsme zaměření na nastavení do závodu, ale potíže s elektronikou náš závod hodně zkrátily. Myslím, že jsme měli silný vůz a mohli být konkurenceschopní.
Vytisknout

Diskuze: Kanaan by použil tlačítko reset

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rahal, Bobby

Havárie v první zatáčce

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud