Zmatek v boxech připravil tým o pódium

iM3, 16. dubna 2007, 11:01 Google+

RSPORTS REVIEW - Justil Wilson a Alex Tagliani podali uspokojivý výkon a dovezli své vozy na 4. resp. 5. místě, což bylo po nepovedeném víkendu v Las Vegas povzbuzující.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wilson, Justin

Wilson, Justin | foto: RuSPORT/TNT Photo/ACM Photo

Sdílejte článek

Justin Wilson, 4. místo
Tento víkend nám vše vycházelo, což bylo po náročném Las Vegas úlevou. Měli jsme dobrý závod a zajímavý den. V první polovině jsme pracovali na strategii a šetření paliva. To se vyplatilo a my po prvních zastávkách získali několik pozic. Během druhé poloviny jsme se zaměřili na vylepšení vozu. Je skvělé, že jsme získali několik cenných bodů. Rozhodně děláme pokroky, příští víkend snad skončíme na pódiu.

Alex Tagliani, 5. místo
Za RSPORTS jsem opravdu šťastný. S vozem jsme neměli v posledních dvou závodech žádné velké problémy, což je pocta celému tvrdě pracujícímu týmu. Vůz byl ok, ale z nějakého důvodu vždy ke konci každé fáze ztrácíme přilnavost a rychlost. Po boku těchto problémů jsme měli potíže i s rádiovou komunikací, které způsobily zmatek při výjezdu Oriola (Servie) z boxů. Mohl jsem ho předjet, zvláště kdybych věděl, že bojuje o pozici, ale v té chvíli jsem to nevěděl. Je to zklamání, protože jsme mohli získat pódium.

foto: RuSPORT/TNT Photo/ACM Photo
Vytisknout

Diskuze: Zmatek v boxech připravil tým o pódium

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Doornbos, Robert

Minardi kontrolovalo zadek startovního pole

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud