Conquest bude mít peníze, rozšíří se?

iM3, 15. dubna 2009, 20:32 Google+

Conquest Racing právě učinil další krok k získání pracovní síly. Ve spolupráci se společností Rubicon Sports Agency se možná dočkáme rozšíření stáje o jeden vůz.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tagliani, Alex

Tagliani, Alex | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Rubicon Sports Agency je společnost zabývající se marketingem v prostředí závodů, hledá sponzory, jedná s partnery, prodává zboží a se svým managementem se stará o závodníky. Teď spojila síly s Conquest Racing.

Rubicon Sports Agency založili Jim Freudenberg a Jason Priestley, kteří provozují příležitostnou stáj Rubicon Race Team.

Freundenberg převzal u týmu Conquest roli marketingového ředitele. Hlavním cílem této kooperace je získání potencionálních sponzorů a tím obdržet peníze na provoz druhého monopostu.

„Těšíme se na spolupráci s Jimem a Jasonem. Nebudou nám pomáhat pouze v současné chvíli, pracujeme na programu pro rok 2010 a dále,“ uvedl šéf stáje Conquest Racing Eric Bachelart.

V St. Petersburgu se týmu dařilo. Alex Tagliani dojel na desátém místě, ale mohlo být ještě lépe. Rubicon Racing Team se pravidelně zúčastňuje závodu Indianapolis 500, ať už samostatně nebo v přímé spolupráci s jinou stájí. V letošním roce to vypadá, že Rubicon nasadí vlastní vůz s podporou Conquest. Už na začátku roku byl zmiňován Buddy Rice, nyní probíhá horečné shánění sponzorů.
Vytisknout

Diskuze: Conquest bude mít peníze, rozšíří se?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Power, Will

Power: Long Beach je velká neznámá

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud