Conquest ožívá, angažoval brazilského pilota

iM3, 22. února 2010, 17:23 Google+

Brazilský závodník Mario Romancini nastoupí v nadcházející sezóně IndyCar za tým Conquest Racing. Loni šestý muž v sérii IndyLights se sebou přináší důležité brazilské peníze, které zajistí provoz monopostu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Romancini, Mario

Romancini, Mario | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Angažování Maria Romanciniho je tak trochu překvapením a přišlo jako blesk z čistého nebe. Žádné bližší informace totiž nejsou doposud k dispozici. Podle všeho by Romancini měl absolvovat kompletní sezónu, ale na oficiální potvrzení si budeme muset počkat.

Dvaadvacetiletý Romancini si v IndyLights nevedl špatně. V týmu RLR / Andersen Racing ukořistil dvě prvenství, získal pole-position a zajel nejrychlejší kolo. Předtím startoval v seriálech World Series Renault, Formule 3 Jižní Ameriky a brazilské Formule Renault.

Otázkou zůstává, kolik Romancini přinese peněz. Přijde s dostatečným balíkem, aby mohl šéf stáje Eric Bachelart zprovoznit i druhý monopost? Měli by šanci další brazilci jako Bruno Junqueira či Ana Beatriz, o které se mluví v souvislosti se startem na úvodním závodě v Brazílii?

Na podrobnější zprávy si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, ale čas do premiérového závodu sezóny se krátí.

Vytisknout

Diskuze: Conquest ožívá, angažoval brazilského pilota

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mutoh, Hideki

Mutoh uzavřel smlouvu s Newman Haas Lanigan

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud