John Andretti překvapením úvodního tréninku

iM3, 6. června 2008, 11:43 Google+

TEXAS - 1. TRÉNINK; Scott Dixon zatím kraluje, v letošní sezóně jako jediný dokázal vyhrát dva závody a v trénincích bývá pravidelně nejrychlejší. Ani tentokrát nezaváhal a superspeedway v Texasu objel nejrychleji.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, John

Andretti, John | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Za ním skončil Marco Andretti, vítěz kvalifikace předešlého podniku. Překvapením úvodního tréninku je bezpochyby jeho strýc John Andretti ze slabého týmu Roth Racing. Před Indianapolis 500 na poslední chvíli vystřídal nezkušeného Jaye Howarda. Ten dostal slib, že po Indy se do kokpitu vrátí, ale i v třetím podniku zůstává mimo hru.

Čtvrtý nejrychlejší čas zajel Dan Wheldon, páté resp. šesté místo obsadila stáj Vision Racing, která v letošním roce patří mezi pravidelné návštěvníky špičky závodního pole. Poněkud slabý výkon předvedli oba jezdci týmu Penske. Vítěz z Milwaukee Ryan Briscoe je sedmý, Helio Castroneves až jedenáctý.

Dobře si vede i Will Power, jenž se vlezl do první desítky. Na posledním osmadvacátém místě skončil Darren Manning, který se potýkal s technickými problémy a většinu tréninku strávil na pitlane.
Vytisknout

Diskuze: John Andretti překvapením úvodního tréninku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bobbi/Melo

Týmy z FIA GT se chystají na LeMans

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud