Pro Paula Tracyho není v IndyCar místo

iM3, 21. března 2008, 13:19 Google+

Šampión série Champ Car Paul Tracy vzdal své šance na hledání angažmá v letošním ročníku série IndyCar. První závod se jede již příští víkend a Tracy nebyl schopen najít volnou sedačku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tracy, Paul

Tracy, Paul | foto: Photo by Michael Levitt, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Dosavadní zaměstnavatel Forsythe Racing se rozhodl ukončit závodní činnost, což Tracyho postavilo před velký problém. Nicméně Kanaďan se nevzdal a doufal, že po něm hrábne jiný tým. Nestalo se tak a Tracy nemá kde jezdit.

„Mé možnosti jsou značně omezeny. Chtěl jsem odstoupit od kontraktu s Forsythe, ale nebyli jsme schopni se domluvit,“
řekl Tracy. „Mohl bych sednout do vozu ihned, ale nestane se tak. Jediným případem, kdy pojedu závod, bude v Long Beach a od té chvíle nevím. Rád bych byl v IndyCar. Chci sedět v dobrém voze a mít příležitost závodit v Indy.“

Tracy má stále smlouvu s Forsythe a je nucen startovat v historicky posledním závodě CCWS s vozy Panoz. Jenže dokud má smlouvu s jednou stájí, nemůže začít jednat s jinou. „Do této chvíle jsem nejednal z žádným dalším týmem. V kontraktu mám dovoleno závodit v jiných sérií, ale rád bych do IndyCar. Bohužel, z týmu mi nepřichází žádná odpověď.

Šampión roku 2003 zvažuje nastoupit do seriálu GrandAm, kam se vydal i jeho rival z CCWS Alex Tagliani. Dále by si rád vyzkoušel nějaký závod NASCAR série Nationalwide, především pak na okruhu v Montrealu.
Vytisknout

Diskuze: Pro Paula Tracyho není v IndyCar místo

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

Rahal Letterman Racing 2008 Review

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud