Rahal Letterman Racing 2008 Review

iM3, 21. března 2008, 08:00 Google+

SEASON PREVIEW: Bobby Rahal, hvězda bývalého šampionátu CART, bude v letošním roce nasazovat pouze jeden vůz pro Ryana Huntera-Reaye. Očekávání na nadcházející sezónu jsou velmi vysoké, vždyť nástup Huntera-Reaye ihned zvýšil produktivitu stáje.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hunter-Reay, Ryan

Hunter-Reay, Ryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

V roce 2007 hájili barvy týmu Scott Sharp a Jeff Simmons. Druhý jmenovaný nedosahoval požadovaných výkonů a v polovině sezóny se poroučel. Na jeho místo byl dosazen Hunter-Reay. Najednou se začal Rahal Letterman Racing pohybovat na vyšších příčkách a o kvalitách amerického jezdce pochyb. Scott Sharp, služebně nejstarší pilot série IndyCar, na konci roku ukončil kariéru formulového jezdce a zaměřil se na závody GrandAm.

BOBBY RAHAL - spolumajitel týmu

Ryan náš tým v loňském roce opravdu oživil, obzvlášť na klasických okruzích. Těšíme se na naši spolupráci v kompletní sezóně IndyCar. On a tým se skvěle doplňovali a během testů spolu velmi tvrdě pracovali. Očekávám že Ryan a Ethanol Rahal Letterman Racing se v roce 2008 posunou vpřed.












RYAN HUNTER-REAY

Datum narození: 17. 12. 1980
Místo narození: Dallas, USA
Bydliště: Boca Raton, USA

Hlavním cílem je pódium a snad i vítězství. Musíme stavět na tom, co jsme dokázali loni. Máme velmi našlapanou konkurenci. Penske, Ganassi a Andretti budou silnější než kdy předtím. Ale pokud půjdeme cestou, kterou jsme si vybrali a udržíme si vzácnou chemii v týmu, nevidím důvod, proč bychom neměli dovézt nějaké slušné výsledky. Z pohledu šampionátu chci být pravidelně konkurenceschopný. Co se týče Indianapolis 500, často na tento závod myslím. Chováte se k němu úplně jinak, protože je nesmírně důležitý. Jste tu (v Indianapolis) celý měsíc, ten tlak je čím dál větší. Bude to zajímavé, hlavně když je to můj první rok.


RAHAL LETTERMAN RACING

Číslo vozu: 17
Manažer týmu: Scott Roembke
Šéfinženýr: Neil Fife
Šéfmechanik: Ricardo Nault

2007 REVIEW

Starty: 34
Vítězství: 0
TOP 5: 3
TOP 10: 18
Pole-position: 1
Kol ve vedení: 21
Nejlepší pozice v závodě: 3
Dojezdů do cíle: 28
Vytisknout

Diskuze: Rahal Letterman Racing 2008 Review

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Servia, Oriol

V druhém dni se výrazně zrychluje

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud