Paul Tracy pojede tři závody v řadě

iM3, 17. června 2009, 17:23 Google+

Kanadský pilot se v letošním ročníku série IndyCar objevil dvakrát, jednou nastoupil za stáj KV Racing v Indianapolis, týden na to nahradil u stáje A. J. Foyta zraněného Vitora Metru. Nyní se vrací do KV Racing kde absolvuje závody ve Watkins Glen, Torontu a Edmontonu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tracy, Paul

Tracy, Paul | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

S Tracym se původně počítalo pouze na dva zmiňované kanadské závody, kde by mohl přilákat vetší množství fanoušků. Teď ho spolumajitel týmu Jimmy Vasser přizval i do Watkins Glen. „Jsem rád, že se k nám Paul připojí. Spolu s Mariem Moresem budeme mít možnost maximalizovat naše šance,“ uvedl šampión CART z roku 1996.

Za brzkým nástupem Paula Tracyho stojí kanadská společnost Geico, která svého domácího jezdce podporuje. Bez ní by totiž Tracy ve Watkins Glen nestartoval.

„Teď mám příležitost závodit na jednom z nejslavnějších okruhu na světě. Je to trochu divné, že pořád zbývají jedinečné závody, které jsem dosud neodjel,“ poukazuje Tracy na svůj věk. Vždyť letos jde o jeho osmnáctou sezónu v závodních monopostech. Tracy debutoval v roce 1991 jako příležitostný jezdec stáje Penske, tehdy ještě jako mladý obrýlený blonďák…
Vytisknout

Diskuze: Paul Tracy pojede tři závody v řadě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Sharp/Wendlinger

K plus K motorsport chce na stupně vítězů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud