Ryan Briscoe otevírá druhé kolo

iM3, 6. března 2008, 12:28 Google+

Druhá skupina startovního pole série IndyCar se konečně dostala ke slovu. Tentokrát na Sebringu dominovala stáj Penske. Nejrychlejší čas zajel Ryan Briscoe, sekundoval mu Helio Castroneves.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Briscoe, Ryan

Briscoe, Ryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

V první skupině jasně dominoval Tony Kanaan, který zajel nejrychlejší čas za 52.8609 vteřin. Avšak Brazilec upozorňoval, že v následujících dvou dnech bude překonán. Měl pravdu, u Briscoeho se stopky zastavily na hodnotě 52.7757.

„Během odpoledne se dráha velmi pročistila a ideální stopa se po předchozích dnech ještě zvýraznila,“ řekl Briscoe. „Nicméně někdy je to náročné, protože bojujete s měnícími se podmínkami tratě.“

Za dvojicí Penskeho jezdců se umístili Ganassiho zástupci v pořadí Wheldon - Dixon. Dále následoval vítěz Indianapolis 500 Buddy Rice, Darren Manning, Vitor Meira. Poslední byla Milka Duna, která na ostatní vůbec nestačila. Na Meiru ztrácela celé dvě vteřiny.

„Samozřejmě chceme být rychlejší,“ řekl Duno. „Nový vůz, nové brzdy, nové řazení a nový tým. Pracujeme na rychlosti a toto byl dobrý start.“
Vytisknout

Diskuze: Ryan Briscoe otevírá druhé kolo

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Salaquarda pojede za Čechy zbytek sezony

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud