Názor: letos poslední šance na vyjížďku?

Martin Juřička, 7. prosince 2008, 15:06 Google+

Za posledních pár let jsme si zvyknuli, že zima přichází poměrně pozdě, jestli vůbec přijde. V našich zeměpisných šířkách je počasí k motorkářům více a více ohleduplnější, přesto tento stav nelze přeceňovat.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: Ducati

Sdílejte článek

Spousta analýz o globálním oteplování nebo názory světových meteorologů zabývajících se předpovědí klimatu na několik let dopředu, toto tady naštěstí neuslyšíte? I když jste si mohli všimnout, že zima už nebývá to co před několika lety, tak si s námi o to více hraje. Rychlé změny počasí z teplého na chladné počasí se mění stejně tak jako slunečné a deštivé.

Před několika lety sníh napadl už koncem listopadu a měli jsme možnost si ho užít dosytosti. Toto zase navyhovovalo motorkářům, kteří museli své stroje zaparkovat a vyčkat, tak v kutlochu své garáže jako medvěd v doupěti při zimním spánku. Podzimní a zimní počasí je v dnešní podobě poměrně teplé a dle meteorologů jsou toto poslední dny, které budou kolem 5 stupňů tepla. S touto předpovědí se tento víkend zototžnili i někteří motorkáři, kteým to nedalo a vytáhnuli své stroje aby oprášili své letní vzpomínky a protáhly koníky svých strojů.

Výhled do budoucna je spíše negativní  pro zarputilé motorkáře, protože s celoročním ježděním ještě nebudeme moci počítat. Jednak z toho důvodu, že předpověď na dny kolem Nového roku jsou takové, že teplota bude kolem nuly a spíše bláto a chladný déšť místy sníh. Toto není úplně ideální počasí pro motorkáře-srdcaře a tak si každý bude muset tak jako tak zalézt na nějakou dobu pod peřinu a tento zimní čas přečkat. Doufáme, že najdete způsob jak si tento zimní nečas zpříjemnit a to zejména četbou našeho webu :-)

Vytisknout

Diskuze: Názor: letos poslední šance na vyjížďku?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rossimu to jede i v rallye - anotační foto

Rossimu to jede i v rallye

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud