Paul Tracy opět za volantem závodního vozu

ar1, 29. května 2007, 22:52 Google+

MONT TREMBLANT - TEST: Kanaďan Paul Tracy poprvé od své dubnové nehody v Toyota Grand Prix Long Beach usedl do kokpitu závodního vozu Panoz DP01.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tracy, Paul

Tracy, Paul | foto: Photo by Gavin Lawrence/LAT Photo

Sdílejte článek

Tracy v kanadském Mont Tremblant (Mont-Tremblant St. Jovite, Quebec) absolvoval s týmem Forsythe dvoudenní testování. Jde o trať, kde se 1. července pojede první ze šňůry kanadských závodů seriálu Champ Car. Následovat budou 8.7. Toronto a 22.7. Edmonton.

Šampión z roku 2003 celkem dokončil na zcela silniční trati 78 kol s nejlepším časem 1m17.560s. Tracy byl donucen ukončit test druhý den ráno, kdy svůj automobil výletem mimo trať poškodil. Tým se ihned vrátil do Indianapolisu, kde započal přípravy na další závod seriálu, který se uskuteční v Portlandu.

Paul Tracy: „Je senzační být opět v autě. Je velmi frustrující pohybovat se mimo dění a koukat zpovzdálí. Tvrdě jsem dřel na tom, abych se mohl vrátit do auta. Test nám sice nevyšel tak, jak bychom chtěli, ale přinejmenším se mi podařilo se vrátit a nyní se můžeme soustředit na závody.  Mont-Tremblant je skvělá trať, velmi rychlá a velmi vyzývavá. Chystáme se zde předvést.“

Vytisknout

Diskuze: Paul Tracy opět za volantem závodního vozu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Franchitti, Dario

Indy 500: Pečený holub z upršaného neba

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud