Vision Racing má dva vozy v TOP10

iM3, 25. března 2007, 15:10 Google+

Vision Racing Review - Skvělý úvod do sezóny prožila stáj Vision Racing. A.J. Foyt se zapletl do havárie, ale Ed Carpenter a Thomas Scheckter nezaváhali a své vozy dovezli na výborných pozicích.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheckter, Tomas

Scheckter, Tomas | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Ed Carpenter, 6. místo
S výsledkem posledního loňského závodu jsem byl spokojený, takže z dnešního startu, kdy jsme závodili vpředu v první desítce, jsem šťastný. Děkuji Vision Racing, který pro mne odvedl skvělou práci. Máme na palubě výborné lidi, nového sponzora CardioChek a všechno jde podle plánu, chci všem za skvělou noc poděkovat. Nyní musím jet do St. Petersburgu a pokračovat v dobré formě. I když si před sebou necháte místo, na silničních okruzích nikdy nevíte, co se může přihodit. Chci zajíždět kvalitní kola, vyhnout se problémům a uvidíme, kam nás to posune.

Thomas Scheckter, 8. místo
Zažili jsme výbornou noc. S Edem jsme měli báječnou jízdu v přední skupince. Na začátku bylo nastavení trochu špatné. Nebyl jsem tam, kde bych v první fázi chtěl být. Ale během závodu to přešlo a měl jsem krásnou jízdu.

A.J. Foyt IV, 18. místo - nedojel
Těžký start do sezóny. Měli jsme dobré auto, ale v třetí a čtvrté zatáčce ztratil Jeff (Simmons) kontrolu. Zamířil nahoru a já neměl kam uhnout a narazil do něj. Tentokrát to nebyla naše chyba, pro Vision Team je to škoda. Moji kluci pracovali tvrdě, aby mi poskytnuli dobrý vůz, je to k pláči. Ale v St. Petersburgu budeme připraveni.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Vision Racing má dva vozy v TOP10

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Letošní Mercedes C představen + FOTO a TAPETY

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud