Vision chce přežít, i za pomocí fanoušků

iM3, 2. února 2010, 17:07 Google+

Minulý týden byla do světa IndyCar rozeslána smutná zpráva, stáj Vision Racing musela kvůli nedostatku sponzorů přerušit své aktivity, Tony George zavřel týmovou základnu a většinu zaměstnanců propustil. Pro Vision Racing nastal tzv. stop stav.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Carpenter, Ed

Carpenter, Ed | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Ale plamínek pět let starého týmu stále hoří. Vedení stáje nepřetržitě hledá potencionální sponzory pro vůz Eda Carpentera. Do hledání se mohou zapojit všichni.

Vision Racing na svých oficiálních stránkách, na Facebooku a Twitteru prosí fanoušky o nenáročnou službu, která zabere jen pár minut. Co takhle napsat seznam potencionálních sponzorů ze svého okolí a poslat jej do Vision Racing?

„Ekonomické klima je těžké pro každý tým a sponzory v IndyCar,“ zní týmová zpráva na Facebooku. „Firmy potřebují vědět, že jste stále zde a podporujete závody monopostů, Indy Racing League, týmy a sponzory. Pokud to nechcete udělat pro nás, udělejte to alespoň pro týmy/jezdce, kterého podporujete, nebo pro sérii celkově.“

Reakce fanoušků byla téměř okamžitá, mnoho z nich nastartovalo vlnu dopisů směřujících do základny Vision Racing. Zdali jejich ochota bude platná, se teprve uvidí.

Vytisknout

Diskuze: Vision chce přežít, i za pomocí fanoušků

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

George - Kalkhoven

Tony George nemá zájem koupit IRL

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud