Purnell spolupráci nekomentuje

Daniel Šupa, 13. června 2003, 21:05 Google+

Začátkem týdne jsme vás informovali o možné spolupráci mezi společnostmi Ford a General Motors při vývoji motoru Chevrolet pro sérii IRL IndyCar.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

V minulém článku jsme vám přinesli prohlášení ze strany GM, tentokrát je na řadě pohled druhé strany. Společnost Cosworth Racing, vlastněná koncernem Ford, by díky svým zkušenostem a možnostem mohla pomoci GM v boji s konkurenčními japonskými výrobci Honda a Toyota, jejichž agregáty mají po technické stránce nad motory Chevy navrch.

Šéf společnosti Tony Purnell však možnou spolupráci mezi oběma koncerny prozatím odmítl komentovat minimálně do doby své návštěvy závodu GP Formule 1 v Montrealu, které využije k návštěvě sídla koncernu Ford. Sesterská společnost PI Research, taktéž vlastněná Fordem, však pracuje pro mnoho různých automobilových výrobců.

Skutečnost, že Purnell jednoznačně nepopřel možnou spolupráci a jeho málomluvnost v dané věci nasvědčuje tomu, že na zprávách ze zákulisí může být špetka pravdy a jednání již mohou skutečně probíhat.

Vytisknout

Diskuze: Purnell spolupráci nekomentuje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Herta nahradí Lemarieho v Laguna Seca - anotační foto

Herta nahradí Lemarieho v Laguna Seca

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud