Superfund I.S.R. Charouz - preview A1 Ring

ar1, 15. května 2003, 14:41 Google+

Český tým Superfund I.S.R. Charouz chce ve třetím závodu Mezinárodního šampionátu FIA F3000 na A1 Ringu navázat na výkon z Barcelony, kde Jarek Janiš i Yannick Schroeder získali body.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Jarek Janiš: "Jsem rád, že jsem v předchozím závodu získal body, je to určitě velké povzbuzení. A1 Ring znám poměrně dobře a vím, co mě tam čeká. Jako vždy bude důležitý výsledek kvalifikace, přestože tentokrát jedeme na okruhu, kde se dá předjíždět. Ale při identických vozech je to hodně těžké. Oznámení o testování pro Jordan nijak nenaruší mé soustředění na závod, ve kterém bych rád získal další body."

Yannick Schroeder: "Na A1 Ringu jsem nikdy nezávodil, ale měl jsem možnost se po něm projet ve voze, takže mám představu, jak vypadá. V kokpitu F3000 to ale bude jiné! Proti prvním dvěma závodům bude velkou změnou povrch, který je tu velmi hladký. Výsledek kvalifikace bude hodně důležitý, protože první dvě zatáčky jsou proslulé startovními kolizemi a nejlépe se jim vyhnete tak, že jste co nejvíce vpředu. Rád bych dokončil závod na lepším místě než v Barceloně a hlavně bych chtěl letos poprvé dojet do cíle s celým vozem, v předchozích dvou závodech mě vždy někdo naremploval!"

Tisková zpráva BPA sport marketing, a.s.
Vytisknout

Diskuze: Superfund I.S.R. Charouz - preview A1 Ring

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge F3000 nepojede - anotační foto

Enge F3000 nepojede

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud