Johnny Herbert v čele

Daniel Šupa, 13. června 2004, 12:22 Google+

Na konci šesté hodiny vedl startovní pole nejrychlejší jezdec kvalifikace.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Herbert, Johnny

Herbert, Johnny | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Herbert převzal vůz R8 stáje UK Team Veloqx od Smitha a udržoval náskok před druhým Arou stáje ADT Champion.

Japonec se snažil zaútočit na vedoucího Herberta a jezdil o 6 vteřin na kolo rychleji, ale Fin brzy časy srovnal a opět udržoval získaný náskok.

Marco Werner s opraveným Audi ADT Champion tlačil tvrdě na plynový pedál a z celkového 41. místa se propracoval po 1/4 závodu až na místo deváté. Werner jezdil o 3 vteřiny rychleji, než vedoucí Audi. Na jeho místo pak nastoupil Pirro.

Další z poškozených Audi také pokračovalo, ale Kafferovi nefungovalo spojení s boxy a řízení vozu bylo přes opravu stále špatné. Pierre figuroval na 38. místě celkově.

Na třetím místě celkově jezdil Pescarolo Judd Erika Comase s náskokem 1,5 minuty před Dome Judd Kaneishiho. Jana Lammerse však postihly problémy a v boxech strávil dlouhou dobu.

Třídu LMGTS stále vedla Corvetta posádky Gavin/Beretta/Magnussen s náskokem 45 vteřin před Ferrari F550 Maranello, do kterého opět usedl Peter Kox.

Ve třídě LMP2 postihly problémy vedoucí vůz Courage AER, když z celkového sedmého místa zamířil k mechanikům s poškozenou převodovkou. Tým vůz opravil a se ztrátou dvaceti minut se Hancock znovu vydal na okruh.


Foto: Audi Sport Press

Vytisknout

Diskuze: Johnny Herbert v čele

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Davis Jamie, Herbert Johnny

Po bouři chvíli klid

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud