Doornbos v TOP10, ale spokojen není

iM3, 21. dubna 2009, 07:26 Google+

NEWMAN HAAS LANIGAN RACING - REVIEW; V tým moc dobrá nálada nepanovala, všichni měli pocit promarněné šance. Doornbos sice dojel v první desítce, ale nebýt nevhodného načasování, mohlo být lépe.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rahal, Graham

Rahal, Graham | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Robert Doornbos, 9.
První stint se nám vydařil. Předjel jsem tři nebo čtyři jezdce a pak jsem se držel ve předu a doufal ve smůlu konkurence. Ta občas přišla a nám se podařilo dostat dopředu. Bohužel jedna zastávka v boxech byla špatně načasovaná a já se znovu propadl dozadu. Získal jsem pár pozici, ale celkově je pro mne deváté místo zklamáním.

Graham Rahal, 12.
Říkal jsem týmu do rádia, že vůz je jeden z nejlepších. Pokud bychom se v závodě vyvarovali problémům, mohli jsme dojet mezi prvními třemi, ale pitstop a penalizace naše šance pohřbily. Při zastávce v boxech jsem chtěl vyjet co nejdříve. V podstatě když se monopost položí na zem, můžete vyrazit. Jenže palivová hadice byla stále v nádrži a já ujel pouze metr. Následná penalizace byla fraška. Řekli mi ať před sebe pustím tři vozy, ale stejně jsem pak obdržel drive throug penalty.
Vytisknout

Diskuze: Doornbos v TOP10, ale spokojen není

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Conway, Mike

Conway dvakrát chyboval, podruhé štěstí neměl

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud