Mercedes-Benz dorostenci v Mugellu

iM2, 24. listopadu 2007, 18:31 Google+

Mercedes ukončil svoje testy prvního dorosteneckého výběru pro nadcházející sezonu DTM. V italském Mugellu absolvovalo šest talentů třídenní testování s vozem AMG Mercedes C-Klasse.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Zatímco Nicolas Kiesa už měl možnost seznámit se s Audi A4 DTM týmu Futurecom TME, dalšími piloty byli jezdci Euro Serie Formule F3 Cyndie Allemann, Marko Asmer, Maro Engel a Renger van der Zande. Jediný Yelmer Buurman už podobné testy absolvoval. Stalo se tak v roce 2006.

Trať „Autodromo Internazionale del Mugello“ má 5,245 kilometrů. Nizozemci Buurman a van der Zande ukončili sezónu Euro Serie Formule 3 na šestém respektive jedenáctém místě v celkovém hodnocení jezdců.

Cyndie Allemann si dráhu velice dobře pamatuje z června, když zde získala svůj nejlepší výsledek v Euro Serii Formule 3. Tehdy dojela na desátém místě.

Test DTM byl také pro Marko Asmera třešnička na dortu. Uplynulá sezóna britské F3 se mu povedla. Vyhrál celkem devět závodů.

Hned za ním letos skončil Maro Engel. Tento Mnichovan žijící v Monaku má Mugello velice rád a trať patří k jeho nejoblíbenějším.

Vytisknout

Diskuze: Mercedes-Benz dorostenci v Mugellu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Janiš, Erik

Erik Janiš vyrazí z osmé a deváté řady

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud