Lamborghini potvrzuje svoji účast

iM2, 1. března 2012, 22:44 Google+

Italská značka Lamborghini bude i po změně vozů ze specifikace GT1 na GT3 startovat v šampionátu MS GT1. O stroje této značky se bude starat německý tým Reiter Engineering. Dnes to bylo oficiálně potvrzeno.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Janiš, Erik

Janiš, Erik | foto: BPA sport marketing, a.s.

Sdílejte článek

Reiter Engineering, německý tým pod vedením Hanse Reitera, bude letos startovat v MS GT1 s voze Lamborghini Gallardo LP 600+s. Šéf týmu Reiter, který je velmi šťastný z dalšího pokračovaní v šampionátu, se na spolupráci domluvil s promotérem šampionátu, Stephanem Ratelem.

"Stephane pracoval velmi tvrdě na tom, abychom se mohli opět všichni sejít na startu nové sezony. Nakonec se podařilo udělat opravdové mistrovství světa, protože se bude závodit po celém světě. Úroveň je velmi vysoká, což se postará o prvotřídní úroveň závodů," říká Reiter.

"Pro značku jsou trhy v Rusku a Asii velmi důležité. MS je skvělou příležitostí pro všechny zúčastněné," pokračuje. Jezdecké složení zatím nebylo známeno, ale to by se brzy mělo změnit. Peter Kox však s Reiter Engineering spolupracuje po několik let, a tak je skoro jasné, že právě on bude jezdním z jezdců.

Lamborghini se přidává k Audi (Team WRT), BMW (Vita4One), Ferrari (AF Corse), McLarenu (Hexis) a Mercedesu (All-Inkl.com Munnich Motorsport). Další týmy by měly následovat (spekuluje se o Aston Martinu, Porsche nebo Corvette).

Vytisknout

Diskuze: Lamborghini potvrzuje svoji účast

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Coulthard, David

Coulthard zůstává s Mercedesem v DTM

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud