All-Inkl Lamborghini získávají další double

iM2, 3. července 2011, 18:19 Google+

NAVARRA, ZÁVOD; Jezdci na vozech Lamborghini Murcielago německého týmu All-Inkl získali v Navařře další double během tohoto víkendu. Tentokrát to však byla dvojice Nicky Pastorelli a Dominik Schwager, kteří získali vítězství před dvojicí Marc Basseng a Markus Winkelhock.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Pastorelli/Schwager

Pastorelli/Schwager | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

První jmenovaná posádka byla penalizována. Důvodem této penalizace byla výměna motoru u jejich speciálu, která proběhla během tohoto víkendu. Pastorelli a Schwager tak museli startovat ze sedmé příčky.

Ze začátku závodu na čele ujížděl Marcus Winkelhock. Vítězný vůz byl až do prvních zastávek na čtvrtém místě. V boxech se mu podařilo dostat se přes Nissan startovního čísla #21 týmu Sumo Power a další Nissan s číslem #22 týmu JRM. Vedoucí Lamborghini posádky Winkelhock/Basseng dostalo drive-through penalizaci kvůli narušení procesu zastávky v boxech. Šlo o to, že jeden člen týmu byl ještě za "pracovní čárou" a vůz již své stání v boxech opouštěl.

Marcus Winkelhock ale dokázal vyjet takový náskok, že se jeho kolega po odpykání penalizace vrátil na druhém místě za Nickyho Pastorelliho. Za svými zády dokázal až do cíle udržet  Nissan posádky Jamie Campbell-Waltera/David Brabham.

Na čtvrté místo se dostal Ford týmu Marc VDS posádky Bertrand Baguette a Maxime Martin až poté, co byli Peter Dumbreck a Richard Westbrook penalizováni za nebezpečné opuštění boxového prostoru. Před Navarrou vedoucí posádka Lucas Luhr a Michael Krumm na voze Nissan GT-R týmu JMR byla zapletena do kolize hned po startu. Podobný incident se jim stal tento víkend již podruhé, což je opravdu velká smůla. Nicméně i přes tuto nepříjemnost nakonec dokončili na šestém místě. Před nimi dojela dvojice Christian Hohenadel/Andrea Piccini na Aston Martinu týmu Hexis.

Výsledky naleznete zde.
Vytisknout

Diskuze: All-Inkl Lamborghini získávají další double

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Spengler, Bruno

Norisring: Specialisté Mercedesu opět na čele

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud