Bude jezdit rallyový rekordman s GT vozy?

iM2, 13. října 2011, 15:35 Google+

Sébastien Loeb bude startovat na finálovém závoud francouzského šampionátu GT vozů. Při této přiležitosti se rozmluvil i o své budoucnosti.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Francozský šampionát GT vozů - také známý pod zkratkou GT Tour - má o víkendu 29. a 30. října na programu poslední závod této sezony. Pojede se na okruhu Paul Ricard ve Le Castellet. Mezi stabilními jezdci jako jsou Anthony Beltoise nebo Stephane Ortelli se na start 20 členného pole postaví také Sébastien Loeb. Termín závodu je přesně mezi soutěží WRC ve Španělsku a ve Walesu.

Sedminásobný světový šampion usedne do Ferrari 458 Italia GT3 v barvách Red Bull. Vůz mu připraví známý okruhový tým, AF Corse, mohl by tak pomýšlet na dobrý výsledek. "Jsem připraven v GTčkách startovat častěji. Odhady možného výsledku nebyly ještě nikdy tak dobré jako doposud. Předsevzal jsem si, abych na trati, kterou již dobře znám, bojoval o podium," říká Loeb, jehož kolegové budou oznámeni později.

Jestli rekorní rallyový šampion letos vyhraje svůj již osmý titul, je zatím nejasné. "Rád bych této příležitosti využil, abych promluvil o novém projektu. Rád bych tam oznámil něco ohledně mých budoucích plánů," říká Loeb před závodem GT. Loeb je znám svoji vášní pro okruhové závody, vždyť se již dvakrát účastnil závodu 24 hodin v Le Mans.

Vytisknout

Diskuze: Bude jezdit rallyový rekordman s GT vozy?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Abt, Hans-Jürgen

Abt: Ekström je teď v mistrovské formě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud