Milka Duno do Newman Haas Lanigan Racing

iM3, 24. února 2009, 20:45 Google+

Tým, který zaměstnával hvězdy jako Mario Andretti, Michael Andretti, Nigel Mansell, Paul Tracy nebo Sebastien Bourdaise najednou přijal do týmu Milku Duno, která je, co si budeme namlouvat, ve startovním poli pouze do počtu. Důvod? I tak slavný tým potřebuje v těžkých dobách peníze.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Duno, Milka

Duno, Milka | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Za dvacet let Newman / Haas / Lanigan Racing nikdy neangažoval jezdce za účelem peněžní odměny, zájem měl pouze o prvotřídní piloty. Bohužel, časy se mění.

Vedle Grahama Rahala a Roberta Doornbose usedne i Milka Duno. „Zatím vám nemohu říci podrobnosti, protože k podpisu smlouvy nedošlo. Ale pracujeme na tom,“ uvedl týmový manažer Brian Lisles.

Milka Duno přišla do série IndyCar v roce 2007 v pětatřiceti letech. Díru do světa neudělala ani v Grand Am, odkud přišla, ani v IndyCar. Průlom od ní letos nelze očekávat, možná si vylepší osobní maximum (14. místo). Silní sponzoři za zády ji však otevírají dveře prakticky kamkoliv, i do legend jako je NHL Racing.

Její dosavadní zaměstnavatel Dennis Reinbold dokonce o přestupu vůbec nevěděl, dozvěděl se to až z tisku. „Hodně jsme mluvili o letošní sezóně, jsme překvapen, že nic neřekla,“ uvedl Reinbold.
Vytisknout

Diskuze: Milka Duno do Newman Haas Lanigan Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jani, Neel

Kyalami(2): Hlavní závod kořistí Švýcarů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud