NHL Racing po roční pauze opět testuje

iM3, 12. března 2009, 21:01 Google+

Stáj Newman Haas Lanigan Racing privátně testuje na floridském okruhu Sebring, za volant usedli Robert Doornbos a Milka Duno. Jednalo se o první soukromé testování stáje od unifikace v roce 2008.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Letištní okruh v Sebringu byl pro Roberta Doornbose premiérou, přesto pro něj nebyl problém se okruh rychle naučit. „Je dobře, že jsem znovu usedl za volant,“ uvedl Doornbos, jenž najezdil přes 100 mil a nejrychlejší čas se zastavil na hodnotě 53.8 vteřin. „Ovál v Homestadu pro mne byl naprosto novou zkušeností.“

„Přítlak je menší než jsme zvyklý, ale je otázkou času, než se přizpůsobím. Naše rychlost byla v pořádku, ale na dráze to poněkud klouzalo. Zkoušeli jsme nastavovat vůz, ale vzhledem k mým malým zkušenostem jsme postupovali obezřetně.

Doorbose doplnila i nová posila týmu Milka Duno. „Bylo dobré absolvovat celý den na klasické dráze,“ uvedla rodačka z Venezuely. Svým nejrychlejším časem zaostala za Doornbosem o 2.4 vteřiny.

„Byl to můj druhý test s týmem a první na klasickém okruhu, takže stále se navzájem poznáváme a hledáme vhodný způsob spolupráce,“ popisovala Duno.

Ve středu tým odpočíval, k testování se vrátil dnes ve čtvrtek, kde se k dvojici pilotů připojil i třetí muž stáje Graham Rahal.
Vytisknout

Diskuze: NHL Racing po roční pauze opět testuje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Viso, Ernesto

Nepřítel Viso pomýšlí na pódia

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud