Peugeot technické problémy překvapily

iM2, 15. června 2010, 15:23 Google+

Anthony Davidson prohlásil, že byl Peugeot překvapený nespolehlivostí svých vozů při závodu 24h v Le Mans. Tovární vozy Peugeot 908 HDi FAP dominovaly závodu až do doby, než u jednoho selhalo zavěšení a u dvou nevydržel motor.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Davidson/Gene/Wurz

Davidson/Gene/Wurz | foto: www.peugeot-sport.com

Sdílejte článek

Davidsonův vůz #1  ztrácel už od sobotního večera, kdy ho na čtyři kola přibrzdily problémy s elektronikou. Ale zbývající dva vozy #3 a #2 jezdily až do svého odstoupení na čele závodu.



„Jezdili jsme opravdu dobře a závod jsme měli pod kontrolou. Od doby co jezdím pro Peugeot, nás nepotkal problém s motorem. Technické problémy máme opravdu ojediněle. Takže takový konec, jaký nás potkal letos na Le Mans, byl překvapením pro každého v týmu,“ diví se společně s týmem Davidson.



„Tento závod  nelze vyhrát i když máte pouze jediný problém. Musíte mít 100% spolehlivý vůz a ještě k tomu dostatečně rychlý. A takový přesně měli naši konkurenti. Je to neuvěřitelné. Auto jsme opravdu tvrdě testovali. Dokonce jsme absolvovali tři 30 hodinové testy, abychom se ujistili, že motor vydrží. Až do toho závodu se také nestalo, že by auto selhalo,“
pokračuje Anthony.



„Abych byl upřímný, tak kdyby mi někdo před závodem řekl, že bude mít jeden náš vůz poruchu motoru, tak bych mu nevěřil. Neuvěřitelné. Ale život jde dál, musíme se z toho poučit a příště se lépe připravit,“ zakončil Brit.
Vytisknout

Diskuze: Peugeot technické problémy překvapily

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Capello, Rinaldo

Audi přiznává: Jsme z vítězství překvapeni

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud