Zuber týmovým kolegou Hezemanse

iM2, 25. března 2010, 01:06 Google+

Manažer týmu Phoenix Carsport, Dirk Theimann, očekává, že dlouholetý jezdec série GP2, Andreas Zuber, bude už ve své první sezoně ve sportovních vozech velmi rychlý. Andreas bude letos závodit ve FIA GT1 za tým Phoenix Carsport.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Fassler/Risatti

Fassler/Risatti | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Po čtyřech sezonách strávených v GP2, se 26letý Rakušan rozhodl pro změnu kategorie. Letos bude závodit ve sportovních vozech, konkrétně ve FIA GT1 s vozem Corvette týmu Phoenix Carsport. Jeho kolegou bude dlouholetý přední jezdec šampionátu FIA GT, Mike Hezemans.

Po testu, který se odehrál minulý týden na okruhu Paul Ricard, týmový manažer Theimann o Zuberovi promluvil: „Andreas na mě udělal velký dojem. Bylo to poprvé, co jezdil s autem, které má střechu. Jeho jízda ale byla skvělá.“

Zuber je jedním z mnoha zvučných jmen, které se letos ve FIA GT1 objeví, dalšími budou např.: Enrique Bernoldi (bývalý pilot F1), Darren Turner, Tomáš Enge, Peter Dumbreck, Stefan Mücke, Dominik Schwager, Christophe Bouchut a Michael Krumm (skvělí jezdci sportovních vozů).

„Značky pochopily, že se zde formuje něco opravdu zajímavého a je důležité být u vzniku této série. To je také důvod, proč vznikly skvělé týmy, které zaměstnávají jezdce zvučných jmen. Jedině díky nim totiž dokáží vyhrát závod nebo dokonce šampionát,“ říká šéf šampionátu, Stephane Ratel.
Vytisknout

Diskuze: Zuber týmovým kolegou Hezemanse

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Premat, Alexandre

Valencie: Prémat vyhrál, Coulthard zazářil

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud