Jaké šance mají vítězové ze Spa v Itálii?

iM2, 4. září 2007, 23:45 Google+

Bylo jejich vítězství jen náhodné nebo si věří i před dalším závodem? Posádka žluté Corvetty by chtěla zopakovat svůj úspěch. Podrobnosti před dalším závodem popisuje zkušený Jean-Denis Deletraz.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Deletraz/Hezemans

Deletraz/Hezemans | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Jean-Denis Deletraz a Mike Hezemans získali v minulém závodě cenný triumf. Bylo tomu v podniku 24 hodin ve Spa, kdy se za volantem holandské Corvette C6 střídali se stálými jezdci také Marcel Fässler a Fabrizio Gollin. Poté, co v Belgii posbírala stálá posádka maximum bodů, přiblížila se v celkovém hodnocení FIA GT vozů jejich největšímu rivalovi z týmu Vitaphone. V současné době ztrácí na Thomase Biagiho 9 bodů.

„Adria je malý okruh, kde pomalejší jezdci mohou být problém,“ říká Jean-Denis Deletraz. „Proto je strategie velmi důležitá, potřebujete auto s dobrým motorem, takovým jako má zřejmě například Maserati s jejich zadním pohonem. Na druhou stranu si myslím, že favority je Jetalliance. Jejich Aston je velice silný a během sezony jsou na něj dodávány neustále nové komponenty a nemá váhový handicap. Budu na to tlačit. Bude to opravdu velice těžké. Našim hlavním cílem bude dojet před Vitaphone Maserati a snížit bodový rozdíl. Budeme ale mít váhový handicap.“

Vytisknout

Diskuze: Jaké šance mají vítězové ze Spa v Itálii?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Patrick, Danica

Kdybych byla prezidentkou Spojených států

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud