Názory vítěze kvalifikace závodu 24h Le Mans

ar1, 14. června 2003, 08:55 Google+

Přinášíme vám citaci názorů, které vyjádřil na tiskové konferenci v pátek ve skorých ranních hodinách vítěz a nositel titulu pole position pro letošní rok Tom kristensen: …

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

“Jsem velmi šťastný, že se nám podařilo udržet první pozici a získat pole position. Využili jsme pouze tři sady nastavení, což je méně než měli k dispozici naši konkurenti. Nejlepšího času jsme dosáhli ve 22,00. Nikdy jsem nezajel čisté kolo při kvalifikaci na Le Mans. V zatáčce Porsche byl jeden vůz díky kterému jsem ztratil nějaký čas. Dnes jsem byl o devět desetin rychlejší, ale nedokončil jsem toto rozjeté kolo ke zdárnému konci, protože jsem byl na trati zdržen vozem Ferrari“.

Jaký je rozdíl mezi Audi a Bentley? “Jsou to samozřejmě dvě úplně odlišná auta. Bentley je nejkrásnější auto, které jsem kdy řídil. Toto auto je speciálně skonstruované pro vytrvalostní závody např. v Le Mans“.

Pirro říká, že Audi může jet o jedno kolo více než Bentley? “Myslím si, že opravdu mohou jet o jedno kolo více. Musíme jet co nejrychleji na trati. Jsem si jistý, že můžeme zajet dobrý závod. Pole position znamená pro mne mnoho. Pro letošní rok jsem si přál mít za týmového kolegy Capella“.

Ve voze nemáte klimatizaci, chtěli by jste ji mít? “Bylo by hezké ji mít. Testovali jsme ale v Sebringu, kde teplota byla vyšší a i vlhkost vzduchu. Ale přísun vzduchu v podobě sání zabudovaným větráním máme“.

Vydrží pneumatiky závod? “To si musíme počkat až na závod“.



#7 Team Bentley Kristensen/Capello/Smith

Vytisknout

Diskuze: Názory vítěze kvalifikace závodu 24h Le Mans

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Purnell spolupráci nekomentuje - anotační foto

Purnell spolupráci nekomentuje

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud