Andretti Green vytěžil pouze páté místo

iM3, 6. dubna 2009, 22:12 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - Čtyřčlenný tým držel nad vodou pouze Tony Kanaan. Marco Andretti, Hideki Mutoh a Danica Patrick čelili problémům na dráze, ze kterých pak nedokázali vytěžit solidní výsledek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mutoh, Hideki

Mutoh, Hideki | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 5.
Byl to náročný závod, jel jsem na maximum až do posledního kola. Je mi líto Grahama, ale zablokoval mi cestu. Zastavil uprostřed zatáčky a já to nečekal. Stálo nás to pár pozic. Skvělé je, že šampionát je velmi vyrovnaný, takže si závody užívám. Teď jsem k smrti unavený. V rukách mám křeč, protože jsem jel naplno celý závod.Je škoda, že na startu se Dario snažil každého předjet a Grahamovi, ve snaze se mu vyhnout, zablokoval cestu. Nedalo se nic děla.

Marco Andretti, 13. nedojel

Obával jsem se nečistot na dráze, které mne dostaly do problémů. Chyboval jsem v poslední zatáčce a naděje na restart pohasnuly. V závodě mne předjel Tony a já ho chtěl následovat, ale ztrácel jsem na něj.

Hideki Mutoh, 15. nedojel
Bohužel jsem absolvoval několik kontaktů s jezdci, vůz byl naštěstí i tak ovladatelný. Myslím, že pokud bych byl schopen dokončit závod, mohl jsem získat dobré umístění. Wheldonovi jsme se nemohl vyhnout, bylo obtížně jezdit na červených pneumatikách. Snad do Long Beach přijedeme s dobrou strategií.

Danica Patrick, 19. nedojela
Měli jsme dobrý den, škoda že jsme nedojeli do cíle. Začali jsme na červených pneumatikách, vůz potřeboval maximální opatrnost. Je smůla, že nám závod nevyšel, jak bychom si představovali. Vůz má v sobě potenciál. Je čas hodit závod za hlavu a soustředit se na další.
Vytisknout

Diskuze: Andretti Green vytěžil pouze páté místo

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Briscoe, Ryan

Sezónu IndyCar otevírá Ryan Briscoe

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud