Heidfeld do DTM - další pilot z F1?

iM2, 11. listopadu 2011, 14:45 Google+

Zatím Nick Heidfeld nehcce prozradit nic konkrétního ohledně jeho budoucnosti. Přiznává však, že je v kontaktu jak s BMW, tak i s Mercedesem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Poté, co tým Renault v F1 během letošní sezony předčasně ukončil svoji spolupráci s Nickem Heidfeldem, se teď rojí spekulace, že by mohl jezdit příští rok v DTM. V podstatě od jeho odchodu z F1 se totiž spekuluje, kde nakonec bude Němec jezdit. Heidfeld už byl jak u BMW, tak i u Mercedesu.

"V F1 pro příští rok nebude u žádného dobrého týmu místo," řekl Nick pro Autosport. Svůj sen o F1 však ještě neodepsal. Díky svým zkušenostem doufá bývalý jezdec týmu Renault, BMW-Sauber, Williams, Jordan a opět Sauber v návrat do královny motorsportu. "Ještě jsem se ale definitivně nerozhodl."

Místo v DTM by ale nemuselo být utopií. Otázkou však zůstává, pro kterou značku by Nick závodil. "Samozřejmě, že jsme v kontaktu. BMW znám z F1. Znám ale také Mercedes, jejichž auto jsem před 13 lety testoval. Vloni jsem byl jejich třetím jezdcem [v F1]. Proto jsme také v kontaktu. Momentálně ale nevedu žádné závazné diskuze," zakončil Quick Nick.

Vytisknout

Diskuze: Heidfeld do DTM - další pilot z F1?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Mladíci s Corvette se opět radují

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud