Na pozvání přijedou zase

Daniel Šupa, 18. července 2005, 09:38 Google+

Charitativním závodem legend byl nadšený dokonce i Nigel Mansell.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

A to už je co říci, neboť britský mistr světa Formule 1 dlouhodobě prohlašuje, že golf ho baví rozhodně více než automobilové závody, a pro současnou F1 mívá jen slova kritiky.

Alain Prost, 1.
Závodění jsem si užíval. Vozy se hodně podobají Formuli 1, také jsem byl ohromen výkony mých soupeřů, kteří závodili s tímto typem závodních vozů úplně poprvé.

Emerson Fittipaldi, 2.
Moc se mi zde líbilo. Každý tu odvedl velkou práci pro dobrou věc. Blahopřeji DTM k tak skvělému nápadu a doufám, že se bude příští rok akce opakovat.

Johnny Cecotto, 3.
Fantastické. Úroveň závodu byla skvělá a potěšilo mne setkání s mými starými přáteli z DTM. Byla tu velká legrace pro správnou věc. Kdykoliv bych si to zopakoval.

Nigel Mansell, 4.
Líbily se mi všechny vozy. Norisring je jako závodní dráha velmi hrbatý a náročný, ale kdybych byl znovu pozván, určitě bych zase přijel. Bylo to skvělé a peníze směřují na dobrou věc.

Jody Scheckter, 5.
Více než 25 let jsem neřídil závodní vůz. Zpočátku to bylo zvláštní, ale dnes už jsem byl úplně v pohodě. Skutečně jsem si to tu užíval.

Mick Doohan, 6.
Bylo to vůbec poprvé, kdy jsem pilotoval závodní vůz, ale moc se mi to líbilo, a také to, že jsem mohl přispět na charitativní účely.

Za pořadatele poděkoval šesti mistrům světa Hans Werner Aufrecht, který ocenil jejich ochotu a zájem na této akci. „Závodili pro charitu bez požadavku na jakoukoliv gáži. Chci jim moc poděkovat za jejich podporu.“


Foto: dtm.de

Vytisknout

Diskuze: Na pozvání přijedou zase

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Edmonton: Double pre Newman Haas

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud