Nelehký začátek brněnských testů

ar1, 3. dubna 2004, 10:01 Google+

První den testů Jarka Janiše na Masarykově okruhu neproběhnul zcela podle představ českého jezdce, ale o to větší motivaci má celý tým pro zbývající dva dny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Janiš, Jaroslav

Janiš, Jaroslav | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Na Masarykově okruhu panovalo v pátek příjemné jarní počasí, které umožnilo všem zúčastněným jezdcům nerušenou práci na vývojovém programu. Pátek byl zároveň novinářským dnem a v polední přestávce proběhla za velkého zájmu médií tisková konference s Jarkem Janišem, Manuelem Reuterem a Tomem Kristensenem. Český jezdec tak má za sebou po všech stránkách náročný den.

Jarek Janiš: „Nebyl to právě ideální začátek testů. Je škoda, že jsme nemohli využít výborného počasí, jelikož jsme se potýkali se potýkali s nastavením vozu – zejména s brzdami. Ty byly také příčinou mého dvojího vyjetí z trati. Vůz sice nebyl nijak vážně poškozen, ale jeho vyčištění nás stálo cenný čas. Nyní musíme zjistit, proč se nám nedařilo dosáhnout správného rozložení brzdného účinku. Podobné problémy měl už včera Bernd Mäylander. Vím, že tým bude dnes večer tvrdě pracovat, aby zítra bylo vše v pořádku. Doufám, že to bude produktivnější den.“

BPA sport marketing, a.s.
www.jarek-janis.cz

Vytisknout

Diskuze: Nelehký začátek brněnských testů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fernandez poprvé testoval v IRL - anotační foto

Fernandez poprvé testoval v IRL

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud