Ekström neví, jakou roli hraje tovární Abt

iM2, 22. května 2013, 18:59 Google+

Mattias Ekström připustil, že si není jistý tím, kde v hierarchii týmů pro letošní sezonu DTM stojí jeho tovární Abt Sportsline.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Švéd jezdí v továrním týmu, který sídlí v Kemptenu, již od svého vstupu do DTM v roce 2001. Tituly v DTM získal Mattias Ekström v letech 2005 a 2007, jsou tedy již poněkud 'vousaté'. Jenže od té doby se jaksi nemůže prosadit, 'vrcholem' byla sezona 2012, ve které nevyhrál ani jediný závod.

V prvních dvou závodech sezony opět vozy v barvách Red Bullu na trati bojovaly s rychlostí. Ekström má letos u svého jména zatím pouze 6 bodů, které získal na Brands Hatch. Kolega Jamie Green je na tom ještě hůř, v zimě změnil Mercedes za Audi, ale od té doby se na body ještě nedostal.

"To je dobrá otázka, jestli je Abt Sportsline nejlepším týmem Audi. Pokud se podíváme na tento závod, tak určitě nebyl," řekl jezdec serveru 'touringcartimes.com' po nedělním závodu ve Velké Británii. "Mike [Rockenfeller] dokázal, že to jde [vyhrát]. Takže je to jen na nás, abychom to také dokázali. Vše, co mohu říct, je, že tým Phoenix odvádí skvělou práci."

Určitě není bez zajímavosti, že během víkendu v Británii se podle zpráv z Německa vydal tým Phoenix (sestava - Rockenfeller/Molina) jinou cestou v nastavení RS5 DTM než zbylé dva týmy Audi - Rosberg (Mortara/Albuquerque) a Abt Sportsline (Ekström/Green a Scheider/Tambay). Zdá se, že je to, soudě podle vítězství Rockenfellera, správná cesta...

Vytisknout

Diskuze: Ekström neví, jakou roli hraje tovární Abt

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Priaulx, Andy

Priaulx: Tambayova omluva mi závod nespraví

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud