Shoda jezdců: Pneumatiky Option jsou dobré

iM2, 29. března 2013, 22:59 Google+

Hvězdy DTM po prvních testech, ve kterých měly možnost zkoušet pneumatiky Option, prohlašují, že nové ubutí je pro DTM přínosné.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

O nových pneumatikách jako první promluvil Timo Scheider: "Opravdu mě pozitivně překvapily. S těmito pneumatikami je opravdu zábavné jezdit s vozem DTM. Na konci mých jízd s novými pneumatikami jsem se už vůbec nechtěl vracet ke starým gumám."

Po něm pokračoval jeho krajan, Timo Glock: "Pořád jsem měl problém porozumět starým pneumatikám, s těmi novými jsem si ježdění užíval." Značkový kolega Andy Priaulx je také spíše pro nový výrobek společnosti Hankook: "Pneutimaky Option jsou rychlé a opravdu konstantní. Když pak znovu nasadíte na auto staré obutí, tak se musíte přizpůsobit. Je to zajímavá oblast."

Bruno Spengler si nové obutí pořádně otestoval během dlouhých jízd: "Pokud se týká nových pneumatik, pořádně jsme si je během dlouhých jízd vyzkoušeli a sledovali jejich vlastnosti. Hodně jsme se toho o nich naučili."

"Výrazné zrychlení" na nových pneumatikách zaznamenal i Jamie Green. I překvapení druhé poloviny loňské sezony od BMW, Augusto Farfus, míní, že "nové pneumatiky by měly pomoci show v DTM."

Vytisknout

Diskuze: Shoda jezdců: Pneumatiky Option jsou dobré

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Názory na DRS se liší + video systému

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud